Program Nutrițional Standard

Acest program este destinat persoanelor care vor să țină o dietă personalizată și monitorizată de către nutriționist.

Program Nutrițional Familiar

Acest program este destinat cuplurilor care vor să-și înbunătățească stilul de viață și atunci după o discuție cu ambii parteneri și în funcție de gusturile lor le voi face un plan personalizat.

Program Nutrițional Sarcină

Acest program este destinat femeilor care vor să aibe o sarcină cu un plan nutrițional sănătos atăt pentru ea căt și pentru copil care o va ajuta și în timpul alăptării.

Program Nutrițional Copii

Acest program este destinat copiilor care au tendința de îngrășare din cauza unor factori cum ar fi oboseala, stresul și junk food-uri. Vă voi învăța să le gătiți mâncăruri și dulciuri care nu îngrașă și iei vor fi satisfăcuți că nu sunt restricționați de la anumite plăceri culinare.

Program Nutrițional de Menținere

Acest program este destinat persoanelor care după ce au ținut un plan de nutriție și au ajuns la greutatea dorită, trebuie să țină și un plan de menținere timp de cel puțin 3 luni pentru a nu relua kilogramele pierdute.

Program Nutrițional Îngrășare

Acest program este destinat persoanelor care nu reușesc să ia în greutate. După ce faceți un set de analize medicale ca să fiți siguri că nu exista o problemă medicală, atunci putem începe să facem un plan de îngrășare impreună.

Program Nutrițional Terapeutic sau Medicinal

Acest program este destinat persoanelor care medicul le-a prescris un stil de viață mai sănătos. Eu vă voi sfătui ce puteți mănca și vă voi da rețete gustoase ca să nu simțiți nici o restriție.

Program Nutrițional la Distanță

Acest program este destinat persoanelor care nu pot ajunge la mine din motive de distanță sau medicale. Putem discuta video sau audio, la fel ca o consultație la cabinet.

STRATEGIA PENTRU ORICARE PROGRAM

4 planuri alimentare (săptămănal un alt plan) construite în funcție de nevoile și preferințele alimentare ale clientului.

4 ședinte de consiliere, căte una la final de săptămâna, în care se vor evalua rezultatele obținute și în funcție de acestea vom elabora împreună strategia pentru următoarea săptămână.

– În funcție de preferințele fiecăruia, pot elabora meniuri care au la bază diferite diete: mediteraneeană, paleo, ketogenică, vegetariană, etc, strategii de menținere pe durata vacanțelor, etc., consiliere privind alegerea  variantei optime a  POSTULUI INTERMITENT ca modalitate de hrănire acolo unde se dorește sau unde stilul de viata o impune.

  –Consiliere și suport motivațional pe toată perioda  –   prin telefon sau  internet  sau  oricare alte căi de comunicare  în special în timpul deplasări lor în afara localității și chiar în afara țării  cănd este dificilă respectarea  planului alimentar dat și este nevoie de schimbarea meniului în funcție de oferta nutrițională existentă.

– Cabinetul aflăndu-se în zona Spa a hotelui  GRAND HOTEL PHOENICIA  vă poate oferi pachete promoționale care includ pe lângă consilierea nutrițională, ședințe de masaj, accesul la sala de fitness a hotelului sau antrenament cu instructor personal fitness sau pilates (clasic, pilates&props, pilates roller).

Consultație

Dacă te simți pregătit/ă să slăbești, schimbându-ți stilul de viață. Te aștept!

Telefon

0785.603.059

Adresa

Str. ALEXANDRU ȘERBĂNESCU, Nr. 87,
Sect. 1, GRAND HOTEL PHOENICIA